maandag 24 augustus 2009

Zorg! (zonder hoofdletter)

Hebben andere mensen dat nu ook?

Dat je kind flauwvalt je huisarts met vakantie, op cursus, in retraite, met bijscholing is. Of voor welke reden dan ook hij/zij weer eens onbereikbaar voor zijn patiƫnten is.

Dat je dan in arremoede alle andere huisartsen moet gaan bellen in de wetenschap dat ze je niet doorverbinden maar afpoeieren zonder overigens naar de patiƫnt te informeren? Als hun administratie maar klopt.


Dat je moeder die al jaren een gebit heeft, dus niet aangesloten is bij een tandarts opeens een ontsteking aan de kaak krijgt maar dat alle tandartsen van het dorp weigeren te helpen.


Dat je hulp zoekt bij diverse instanties, meer als 6 keer moet terug bellen om een afspraak te regelen die toch weer verzet wordt. Dat je van instantie naar instantie gestuurd wordt, dat diezelfde huisarts als van boven zijn handtekening niet zet en dat dit weer 7 weken vertraging betekend. Dat je na 6 maanden hulp zoeken nog steeds geen hulp hebt gekregen en geen stap verder bent dan een half jaar eerder. En het UWV daarom geen testen doet

“omdat we niet weten of u het wel vol houdt”???????????????????????????? Wow, wat hebben wij een zorg.


Dat je je zorgverzekering belt om te informeren naar de gang van zaken voor bepaalde onderzoeken. Die telefoonkluns jou verteld dat je je gang kan gaan en dat alles in orde is en achteraf honderden euros zelf mag gaan dokken????? Als ze in de zorg gaan zeggen dat alles in orde is moet men op zijn/haar hoede wezen.


tussen mei en september is de zorg gesloten of uiterst moeizaam bereikbaar, buiten deze periode zijn er scholingen workshops en vergaderingen.


Mijn raad en advies: zoek eens een goede alternatieve therapeut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten