Fantasie van de natuur
De luxe unisex geuren van het hippe, nieuwe parfumhuis Honoré des Prés zijn 100% organic, ECOCERT gecertificeerd en voldoen aan de verfijnde, Franse parfumstandaarden. Yoga in de frisse berglucht, een nachtwandeling in het bos of een picknick tussen de bloemen; elke odeur van Honoré des Prés staat voor bepaalde, verrassende ‘mood of nature’. Van ingrediënt tot verpakking: alles aan Honoré des Prés is even natuurlijk. De eerste classic line bestaat uit vijf parfums: Chaman’s Party, Bonté’s Bloom, Nu Green, Sexy Angelic en Honoré’s Trip.
Kijk voor verkoopinformatie op Beautymusthaves.nl.
Alternatieve oplossing voor schadelijke stoffen
Blue Marble heeft het eerste parfum ter wereld met een ‘carbon footprint’ van nul gemaakt: EOS. Dat wil zeggen dat het totaal van geproduceerde schadelijke broeikasgassen op nul staat. Dit ecoparfum gebruikt alternatieve stoffen om de schadelijke te vervangen.
Verkrijgbaar bij: Blue Marble Bio en Sweet Anthem.
Hip en groen als de sterren
En mocht je denken dat je niet hip genoeg bent als je groene parfum draagt, moet je overstappen naar Rich Hippie. Een biologisch parfum met pure plantaardige stoffen. En wereldsterren als Julia Roberts, Sienna Miller en Mary-Kate Olsen dragen dit parfum ook. Hipper kan het bijna niet. Je hebt dus geen excuus meer om niet groen te ruiken!
Kijk voor verkoopinformatie op Biologisch Parfum.nl.

bron:hetkanwel